FJELLGÅARAR: Eleah Endal Slagnes og Levi Blikeng Hatlegjerde fortel at dei går mykje på fjellet og vart då også trekt ut til premie, som var grillspyd og marshmellows, høvesvis på boka på Vikevatnet og på Benken på Legene. Reidun og Stig Rune Løvold vart som året føre årets fjellgeit og fjellbukk, og Reidun sine 1178 poeng er i snitt vel fem poeng per dag, 365 dagar i året.
FJELLGÅARAR: Eleah Endal Slagnes og Levi Blikeng Hatlegjerde fortel at dei går mykje på fjellet og vart då også trekt ut til premie, som var grillspyd og marshmellows, høvesvis på boka på Vikevatnet og på Benken på Legene. Reidun og Stig Rune Løvold vart som året føre årets fjellgeit og fjellbukk, og Reidun sine 1178 poeng er i snitt vel fem poeng per dag, 365 dagar i året. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Lena ny leiar i Åheim IL

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer