KLARE FOR BANE: Med ein sjekk frå Sparebanken Møre på 300 000 kroner er NOTS Vanylven eit stort steg nærare realisering av pumptrackbane. Her overrekkjer bankdirektør Sissel Kragset Vik det konkrete teiknet på tildelinga til Magne Rolandsen, Odd Arne Kvalsvik og Erik Botnmark i NOTS Vanylven, medan f.v. Ingrid Kamilla, Nemi, Selma Oline, Runa og John Andreas gler seg til å ta syklane i bruk når bana kjem.
KLARE FOR BANE: Med ein sjekk frå Sparebanken Møre på 300 000 kroner er NOTS Vanylven eit stort steg nærare realisering av pumptrackbane. Her overrekkjer bankdirektør Sissel Kragset Vik det konkrete teiknet på tildelinga til Magne Rolandsen, Odd Arne Kvalsvik og Erik Botnmark i NOTS Vanylven, medan f.v. Ingrid Kamilla, Nemi, Selma Oline, Runa og John Andreas gler seg til å ta syklane i bruk når bana kjem. FOTO: Sondre Voksøy Bringsvor

Stort steg nærare sykkelbane

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer