SKULESTRUKTUR har vore eit heitt tema i politikken siste åra. Under orienteringa var det i dag eit roleg formannskap som diskuterte framlegget til administrasjonen. Fv: Per Johnny Brekke (H), Elisabet Lauvstad Haugen (FrP), Lena Landsverk Sande (V), ordførar Paul Sindre Vedeld (Sp), kommunedirektør Andreas Nørve, Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap) og Nils Olav Moen (INP).
SKULESTRUKTUR har vore eit heitt tema i politikken siste åra. Under orienteringa var det i dag eit roleg formannskap som diskuterte framlegget til administrasjonen. Fv: Per Johnny Brekke (H), Elisabet Lauvstad Haugen (FrP), Lena Landsverk Sande (V), ordførar Paul Sindre Vedeld (Sp), kommunedirektør Andreas Nørve, Njål Sivertstøl (Ap), Caroline Juul (Ap) og Nils Olav Moen (INP).

Kommunedirektøren til formannskapet:

Fiskå er den beste plasseringa for felles ungdomsskule

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer