NYE GARDSFOLK PÅ ÅRØYANE: Eira (4 år), Olav (1 år) og Tora (7 år) saman med foreldra, Maria Skår Busengdal og Håkon Herum Larsen, framfor det som snart vert det nyrenoverte huset til familien på fem.  Småbarnsforeldra har mykje å henge fingrane i, men er glade for å ha funne staden dei skal slå seg ned og gjere til ein heim for familien.
NYE GARDSFOLK PÅ ÅRØYANE: Eira (4 år), Olav (1 år) og Tora (7 år) saman med foreldra, Maria Skår Busengdal og Håkon Herum Larsen, framfor det som snart vert det nyrenoverte huset til familien på fem. Småbarnsforeldra har mykje å henge fingrane i, men er glade for å ha funne staden dei skal slå seg ned og gjere til ein heim for familien. FOTO: Lars Myklebust

Fann småbruksdraumen på Fiskå

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer