Jon Aasen er pensjonist, men har mangt å fylle dagane med. Han  minnast ein fin barndom i Åsen. Spesielt jula på 50-talet sit i sterkt minnet. I eit rom i den gamle velhaldne fjøsen, finn vi ei fin samling av gamalt landbruksutstyr. Der er også verktøy av ymse slag som er teke godt vare på.
Jon Aasen er pensjonist, men har mangt å fylle dagane med. Han minnast ein fin barndom i Åsen. Spesielt jula på 50-talet sit i sterkt minnet. I eit rom i den gamle velhaldne fjøsen, finn vi ei fin samling av gamalt landbruksutstyr. Der er også verktøy av ymse slag som er teke godt vare på.

Jul på Synste:

Jon Aasen deler minne om eit lite juletre på ein taburett

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Sylte, Kirsti
Sylte, Kirsti
5 måneder siden

So kjekt å lese.
Eg var så heldig å gå i den klassa som Jon fekk vere klasseforstandar for då han kom som nyutdanna lærar til Åheim. Vi hadde han i to år. Åttande og niande klasse. Skuleåra 1976-1978.
Den beste læraren eg har hatt og dei to finaste og beste skuleåra mine. Takk! 👍🌝