KJEKT Å SAMLAST: Det var denne første laurdagen berre lagt opp til frie aktivitetar, og sjølv om denne gjengen som spelar yatzy og fotballspel på storskjermen fortel at dei nok ville gjort det same om dei var heime, understrekar dei at det er mykje kjekkare å drive på ein stad der fleire er samla og helsar oppstartinga av ungdomsklubb velkomen.
KJEKT Å SAMLAST: Det var denne første laurdagen berre lagt opp til frie aktivitetar, og sjølv om denne gjengen som spelar yatzy og fotballspel på storskjermen fortel at dei nok ville gjort det same om dei var heime, understrekar dei at det er mykje kjekkare å drive på ein stad der fleire er samla og helsar oppstartinga av ungdomsklubb velkomen. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Ungdomsklubben på Fiskå starta opp att

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer