Tidlegare ordførar Lena Landsverk Sande har bore ordførarkjedet i åtte år, og gir her over symbolet på vervet til Paul Sindre Vedeld.
Tidlegare ordførar Lena Landsverk Sande har bore ordførarkjedet i åtte år, og gir her over symbolet på vervet til Paul Sindre Vedeld.

Vedeld tildelt ordførarkjedet

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Moen, Kåre
Moen, Kåre
7 måneder siden

Til tross for ein god del strid og usemje i politikken i Vanylven dei siste åra, så har Lena greidd seg godt og gjort ein god jobb for kommunen. Dette kan det sjølvsagt vere usemje om, men det er ikkje lett å gå klar nokre konfrontasjonar. Det vil nok Paul Sindre også merke. Korkje Lena eller Paul Sindre er kasteballar i politikken. Lena har stått på sine meiningar og sin politikk. og ho har – etter underteikna si meining – gjort ein framifrå god jobb. Hennar gode humør og evne til å finne løysingar såvel i små som i store… Les mer »