FOTO: Samlaget
FOTO: Samlaget

Ein siger for mange

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Moen, Kåre
Moen, Kåre
7 måneder siden

Dagens artikkel av redaktøren i Synste Møre, Ein siger for mange, om nobelprisvinnaren i litteratur, Jon Fosse, er god. Redaktør Myklebust får klar fram det særeigne med skrivinga til nobelprisvinnaren. Det enkle, kvardagslege, fellesmenneskelege og då særleg blant dei vi til vanleg ikkje høyrer eller ser så myke av blir framheva. Vi er mange nok som spring rundt med mobilar, hastar på og reiser til alle kantar og stader og ser alt som skjer, men kanskje ikkje det viktigasdte, det verdifulle i livet. Jon Fosse er ein meister. Det står berre att at folk les bøkene hans. Sigrid Undset som… Les mer »