Sigbjørn Gjelsvik, kommunalminister for Senterpartiet, møtte lokal partitopp for SP, Paul Sindre Vedeld, og ordførar Lena Landsverk Sande (V) til middag på Fiskå Brygge onsdag, før SP-gruppa som var på tur på Sunnmøre reiste vidare til stadar i Vanylven. 
– Vi må lytte til kva som er viktig for kommunane, meinte han.
Sigbjørn Gjelsvik, kommunalminister for Senterpartiet, møtte lokal partitopp for SP, Paul Sindre Vedeld, og ordførar Lena Landsverk Sande (V) til middag på Fiskå Brygge onsdag, før SP-gruppa som var på tur på Sunnmøre reiste vidare til stadar i Vanylven. – Vi må lytte til kva som er viktig for kommunane, meinte han.

Kommunalminister Sigbjørn Gjelsvik i Vanylven:

– Det er jo ein fantastisk kommune. Vi må utnytte moglegheitene her også

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer