GAP: På nært hald kan Brugda sjå ganske skremmande ut, og storleiken på haifisken kan sjølvsagt gjere den både skummel og farleg for den som kjem heilt nær i båt. Ein kan likevel prise seg lukkeleg over at "Haisommer" i Noreg er mindre å vere redd for enn det kan sjå ut om ein ser haiar på filmlerettet. FOTO: Dugnad for havet/Marte Valvåg
GAP: På nært hald kan Brugda sjå ganske skremmande ut, og storleiken på haifisken kan sjølvsagt gjere den både skummel og farleg for den som kjem heilt nær i båt. Ein kan likevel prise seg lukkeleg over at "Haisommer" i Noreg er mindre å vere redd for enn det kan sjå ut om ein ser haiar på filmlerettet. FOTO: Dugnad for havet/Marte Valvåg

Havforskingsinstituttet:

Lanserer «Haitelefon»

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer