SAMARBEID: Dei to korpsa har hatt ein del samarbeid tidlegare, og ser no fram til eit nytt, romsleg bygg der dei får plass til mykje. Her står dei på tomta der hallen skal kome, rett bak det noværande Røde Kors-huset i Syvde. Frå venstre ser vi Tone Drage Sørdal, Anita Kragseth, Trygve Herskedal, Arvid Snurås, Steinar Nordal og Oddbjørg Vik Nordal frå Vanylven Røde Kors. Vidare er det gjengen frå Vanylven brann og redning, avdeling Syvde: Atle Midtbø, Arild Midtbø, Torgeir Nordal Eikrem, Sigurd Asklund, Anders Måløy, Sigurd Nordal Eikrem, Kristian Bentsen og Kim Tony Røys.
SAMARBEID: Dei to korpsa har hatt ein del samarbeid tidlegare, og ser no fram til eit nytt, romsleg bygg der dei får plass til mykje. Her står dei på tomta der hallen skal kome, rett bak det noværande Røde Kors-huset i Syvde. Frå venstre ser vi Tone Drage Sørdal, Anita Kragseth, Trygve Herskedal, Arvid Snurås, Steinar Nordal og Oddbjørg Vik Nordal frå Vanylven Røde Kors. Vidare er det gjengen frå Vanylven brann og redning, avdeling Syvde: Atle Midtbø, Arild Midtbø, Torgeir Nordal Eikrem, Sigurd Asklund, Anders Måløy, Sigurd Nordal Eikrem, Kristian Bentsen og Kim Tony Røys. FOTO: John Sindre Kragset

Vanylven brann og redning og Vanylven Røde Kors:

Ser fram til samlokalisering i ny garasje

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer