Arkivfoto
Arkivfoto FOTO: Arkiv

Tussa:

Ønskjer å utvikle vindkraft i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Helge Voldsund
Helge Voldsund
11 måneder siden

Tussa har jo mange andre steder som er likegode eller bedre en Vanylven. Kan jo begynne med Skorpa, Nerlandsøy, Gjerdsvika og Moltu, mulig motstanden er sterkere der eller i Vanylven, Kjerneområdet er jo sterkere der en i Vanylven. I Vanylven har jo Tussa mange kraftverk, så kan de pålegge angitte plasser og litt upopulære Vindkraft

Vikebakk, Johnny
Vikebakk, Johnny
11 måneder siden

GALSKAP at noken tenker tanken eingong !!

Thue, Geir
Thue, Geir
11 måneder siden

Det må være et absolutt minstekrav at Tussa fyrst bygger ut på heimebane i dei kommunane som har aksjemarioritet i selskapet. Foreslår ut fra aksjefordelingen at Tussa setter opp 6 vindmøller i Ørsta, 3 vidmøller i Herøy og 3 vindmøller i Volda i forkant av kvar som dei skal få sette opp i Vanylven.