Arkivfoto
Arkivfoto FOTO: Arkiv

Tussa:

Ønskjer å utvikle vindkraft i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

3 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Helge Voldsund
Helge Voldsund
8 måneder siden

Tussa har jo mange andre steder som er likegode eller bedre en Vanylven. Kan jo begynne med Skorpa, Nerlandsøy, Gjerdsvika og Moltu, mulig motstanden er sterkere der eller i Vanylven, Kjerneområdet er jo sterkere der en i Vanylven. I Vanylven har jo Tussa mange kraftverk, så kan de pålegge angitte plasser og litt upopulære Vindkraft

Vikebakk, Johnny
Vikebakk, Johnny
8 måneder siden

GALSKAP at noken tenker tanken eingong !!

Thue, Geir
Thue, Geir
7 måneder siden

Det må være et absolutt minstekrav at Tussa fyrst bygger ut på heimebane i dei kommunane som har aksjemarioritet i selskapet. Foreslår ut fra aksjefordelingen at Tussa setter opp 6 vindmøller i Ørsta, 3 vidmøller i Herøy og 3 vindmøller i Volda i forkant av kvar som dei skal få sette opp i Vanylven.