VANYLVEN FK: (bak frå venstre) Benjamin Ervik Røys, Øyvind Myklebust, Magnus Fiskaa, Henning Olai Sætre, Kristian Lille-Rovde, Ådne Seljeset, Martinus Krøvel, Nikolai Stoltz Nygård,  Andy Brenne, Bendik Rekkedal, Vebjørn Aaland Brekke, og trenar Ole Per Kragset. Framme: Jonathan Loke Vaksdal, Nikolino Klasan, Kent-Olav Brenne, Daniel Brekke Andersen, Christoffer Ervik Røys.
VANYLVEN FK: (bak frå venstre) Benjamin Ervik Røys, Øyvind Myklebust, Magnus Fiskaa, Henning Olai Sætre, Kristian Lille-Rovde, Ådne Seljeset, Martinus Krøvel, Nikolai Stoltz Nygård, Andy Brenne, Bendik Rekkedal, Vebjørn Aaland Brekke, og trenar Ole Per Kragset. Framme: Jonathan Loke Vaksdal, Nikolino Klasan, Kent-Olav Brenne, Daniel Brekke Andersen, Christoffer Ervik Røys. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Hareid 2 for sterke for Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer