JA, VI ELSKER: Dei som er med på dette bildet, teke på steinbryggja, er: Dina Larsen, Gudrun Blålid, Kirsten Muren, Marie Rønnestad, Haldis Dalen, dirigent Olav Orheim, Agnes Rønnestad, Haldis Storeide, Paula Storeide, Dagny Rønnestad, Dina Ystebakk, Anna Ystebakk, Svanhild Teigen, Borgny Rønnestad, Helga Fiskaa, Margit Rusten, Lilly Solvoll, Aslaug A. Åland, Agnes Rusten, Oddny Rusten, Harald Rusten, Ola Berge, Olav Årø, Helge Eide, Arne Bøstrand, Sverre Slagnes, Rolv Berge, Arthur Aaland, Oddmund Thunem, M.O. Ullebust, Ludvik Bruen, Jakob Sørdal, Ola Kragseth, Erling Thorvig, Sigurd Rusten, Dankert Teigen, Olaf Rusten, Peder Vidnes, Kåre Sæhaug, Sivert Nordal og Per S. Storeide.
JA, VI ELSKER: Dei som er med på dette bildet, teke på steinbryggja, er: Dina Larsen, Gudrun Blålid, Kirsten Muren, Marie Rønnestad, Haldis Dalen, dirigent Olav Orheim, Agnes Rønnestad, Haldis Storeide, Paula Storeide, Dagny Rønnestad, Dina Ystebakk, Anna Ystebakk, Svanhild Teigen, Borgny Rønnestad, Helga Fiskaa, Margit Rusten, Lilly Solvoll, Aslaug A. Åland, Agnes Rusten, Oddny Rusten, Harald Rusten, Ola Berge, Olav Årø, Helge Eide, Arne Bøstrand, Sverre Slagnes, Rolv Berge, Arthur Aaland, Oddmund Thunem, M.O. Ullebust, Ludvik Bruen, Jakob Sørdal, Ola Kragseth, Erling Thorvig, Sigurd Rusten, Dankert Teigen, Olaf Rusten, Peder Vidnes, Kåre Sæhaug, Sivert Nordal og Per S. Storeide.

Frigjeringsdagen 1945:

Fiskå Songkor stemde i med nasjonalsongen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer