Glad delegasjon frå Møre og Romsdal fylkeskommune, saman med entreprenøren Skanska: Geir Inge Bersås, Line Folstad (Skanska), Bjørn Sunde, Ramiz Ahmetagic, Are Eliassen (Skanska), Grzegorz Gucwa (Skanska), Torbjørn Vatnehol, Erlend Opstad, Ragnhild Holen Relling, Anita Nesthus (Skanska), Gunnar Jan Valde, Anne Grete Sætre.
Glad delegasjon frå Møre og Romsdal fylkeskommune, saman med entreprenøren Skanska: Geir Inge Bersås, Line Folstad (Skanska), Bjørn Sunde, Ramiz Ahmetagic, Are Eliassen (Skanska), Grzegorz Gucwa (Skanska), Torbjørn Vatnehol, Erlend Opstad, Ragnhild Holen Relling, Anita Nesthus (Skanska), Gunnar Jan Valde, Anne Grete Sætre. FOTO: Møre og Romsdal fylke

Nordøyvegen er Årets anlegg 2022

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer