SAMLA GJENG: Representantar frå Statsforvaltaren, fylkeskommunen og Distriktssenteret tok turen til samarbeidsmøte, og det verkar som alle partar har fått ei positiv oppleving av dagen.  Bakerste rekke frå venstre: Inga Marie Skavhaug, Marianne Solbakken, Hilde Tokle Yri, Andreas Rusten Welle, Andreas Nørve, Ole Horder, Synnøve Valle, Ingunn Bekken Sjåholm, May-Britt Roald, Lena Landsverk Sande, Ingvild Gjerdset, Johnny Loen, Frida Brevik, Kari Bjørnøy og Anne Melbø.
SAMLA GJENG: Representantar frå Statsforvaltaren, fylkeskommunen og Distriktssenteret tok turen til samarbeidsmøte, og det verkar som alle partar har fått ei positiv oppleving av dagen. Bakerste rekke frå venstre: Inga Marie Skavhaug, Marianne Solbakken, Hilde Tokle Yri, Andreas Rusten Welle, Andreas Nørve, Ole Horder, Synnøve Valle, Ingunn Bekken Sjåholm, May-Britt Roald, Lena Landsverk Sande, Ingvild Gjerdset, Johnny Loen, Frida Brevik, Kari Bjørnøy og Anne Melbø.

Lærerikt og viktig samarbeidsmøte

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer