10.klasse ved Åheim skule hadde ein innhaldsrik dag saman med Ann-Kristin Aaland frå Sparebanken Møre med tema økonomi og karriereval. Viktige tema særleg no når dei snart avslutta åra sine på ungdomsskulen. Bakerst frå venstre: Magnus, Kasper, Jonas, Ann-Kristin (frå Sparebanken Møre) og Ine.  Framme frå venstre: Roald, Noah, Ingrid og Kaja.
10.klasse ved Åheim skule hadde ein innhaldsrik dag saman med Ann-Kristin Aaland frå Sparebanken Møre med tema økonomi og karriereval. Viktige tema særleg no når dei snart avslutta åra sine på ungdomsskulen. Bakerst frå venstre: Magnus, Kasper, Jonas, Ann-Kristin (frå Sparebanken Møre) og Ine. Framme frå venstre: Roald, Noah, Ingrid og Kaja.

Sparebanken Møre med fagdag:

Økonomi og karriereval for 10. klasse på Åheim skule

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer