VEMODIG: Rundt femten møtte opp til årsmøtet førre onsdag, der Vanylven Pensjonistlag vart vedteke nedlagt. Ein synleg rørt gjeng som har hatt mange flotte samlingar i lag i mange år.
VEMODIG: Rundt femten møtte opp til årsmøtet førre onsdag, der Vanylven Pensjonistlag vart vedteke nedlagt. Ein synleg rørt gjeng som har hatt mange flotte samlingar i lag i mange år. FOTO: Tanja Anett Thunem

Vanylven Pensjonistlag nedlagt:

Går inn i historiebøkene

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Moen, Kåre
Moen, Kåre
1 år siden

Det er heilt sikkert rett det som Sigmund Vik og dei andre her seier. Han og dei andre i styret har gjort ein kjempegod jobb for pensjonistlaget. Det har heilt sikkert vore mykje omtanke og arbeid for å få pensjonistlaget til å fungere så godt som det har gjort både i kvardagen, på alle møta og dei mange kjekke og fine turane som er blitt arrangert. Når ingen no vil ta på seg leiinga av laget vidare, så må ein berre respektere det. Årsakene til dette er sikkert mange og samansette, men det er ikkje berre i Vanylven ein har… Les mer »