Vi oppmodar lesarane om å lese vekas avis i den nye appen til Synste Møre. 
Med dette vil vi gjere det lettare, også for dei som er mest nøgde med å bruke papiravisa, til å bruke oss på digitale flater. – Men papiravisa skal sjølvsagd vere like god som alltid. Vi tullar ikkje med "avistorsdagen", seier redaktør og dagleg leiar, Lars Myklebust.
Vi oppmodar lesarane om å lese vekas avis i den nye appen til Synste Møre. Med dette vil vi gjere det lettare, også for dei som er mest nøgde med å bruke papiravisa, til å bruke oss på digitale flater. – Men papiravisa skal sjølvsagd vere like god som alltid. Vi tullar ikkje med "avistorsdagen", seier redaktør og dagleg leiar, Lars Myklebust.

No kan du laste ned synste-appen

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer