TRAPP: Opp den bratte sida her til Kragsethornet (465 moh) er Hakalletrappa planlagd. Petter Kragset i Hakallestranda Utvikling kunne måndag ta i mot eit starttilskot på ein halv million kroner frå Sissel Kragset Vik og Evelyn Midtbø i Sparebanken Møre. Over har vi skissert noko av traséen for trappa, som på toppen vil svinge attende mot hornet og også knytast i hop med ruta til Nystøylhornet.
TRAPP: Opp den bratte sida her til Kragsethornet (465 moh) er Hakalletrappa planlagd. Petter Kragset i Hakallestranda Utvikling kunne måndag ta i mot eit starttilskot på ein halv million kroner frå Sissel Kragset Vik og Evelyn Midtbø i Sparebanken Møre. Over har vi skissert noko av traséen for trappa, som på toppen vil svinge attende mot hornet og også knytast i hop med ruta til Nystøylhornet.

Hakalletrappa:

Søkjer om 4,25 millionar i spelemidlar

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer