SKUFFANDE: Brit Løvold, Oddrun Fiskaa og Leif Løvold er skuffa over bodskapen og behandlinga dei har fått. Etter eit langt arbeidsliv i teneste for Posten vurderer Brit og Odrunn no å gå av med pensjon tidlegare enn dei hadde tenkt, for dei kan ikkje tenkje seg å byrje eit arbeidsliv med lang pendletid.  – Og i vår alder er det heller ikkje berre å kome på arbeidsmarknaden att, seier Leif.
SKUFFANDE: Brit Løvold, Oddrun Fiskaa og Leif Løvold er skuffa over bodskapen og behandlinga dei har fått. Etter eit langt arbeidsliv i teneste for Posten vurderer Brit og Odrunn no å gå av med pensjon tidlegare enn dei hadde tenkt, for dei kan ikkje tenkje seg å byrje eit arbeidsliv med lang pendletid. – Og i vår alder er det heller ikkje berre å kome på arbeidsmarknaden att, seier Leif.

Posten:

Legg ned på Fiskå

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
1 år siden

Sentralisering!

Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
1 år siden
Reply to  Brenne, Kjell

Ja, denne hersens sentraliseringa rir oss som ein mare. Anten det no er vår eigen kommune Vanylven sine folkevalde som vil slå ihop skulane eller Posten som vil legge ned i sine utkantområde. Posten sitt grep viser berre kor viktig Rovdefjordbrua er for Vanylven sin framtidige eksistens!