UTE I FRISK LUFT etter å ha ha takla situasjonen i ein røykfult konteiner. Her får dei aspirerande i brannkorpsa tilbakemelding frå Kenneth Wangen (t.h.). Kledd for den praktiske delen av dagens kurs ser vi frå venstre Marius brekke, Arvid Snuruås, Amalie Mundal, Sander Hellebust (Sibelco), Kjartan Haaland og Sigurd H.C. (Stadt Brann), Anders Måløy , Johan Larson (Stad) Elisa Orheim Bakkebø, delvis skjult av Wangen.
UTE I FRISK LUFT etter å ha ha takla situasjonen i ein røykfult konteiner. Her får dei aspirerande i brannkorpsa tilbakemelding frå Kenneth Wangen (t.h.). Kledd for den praktiske delen av dagens kurs ser vi frå venstre Marius brekke, Arvid Snuruås, Amalie Mundal, Sander Hellebust (Sibelco), Kjartan Haaland og Sigurd H.C. (Stadt Brann), Anders Måløy , Johan Larson (Stad) Elisa Orheim Bakkebø, delvis skjult av Wangen.

Travel tid for brannmannskapa

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer