UTSTILLING: Laurdag opnar utstillinga Kunsten i bygda vår, med følgjande utstillarar, i tillegg til Renate Hatlegjerde, som ikkje er med på bildet. Bak frå venstre: Hilde-Bjørg Almklov Hermansen, Johan Aasen, her representert ved Sigrid Marie Lillebø, Knut Arne Frostad og Harald Osnes. Framme: Heidi Endal, Marte Sæther og Yvette Adrichem. FOTO: Privat
UTSTILLING: Laurdag opnar utstillinga Kunsten i bygda vår, med følgjande utstillarar, i tillegg til Renate Hatlegjerde, som ikkje er med på bildet. Bak frå venstre: Hilde-Bjørg Almklov Hermansen, Johan Aasen, her representert ved Sigrid Marie Lillebø, Knut Arne Frostad og Harald Osnes. Framme: Heidi Endal, Marte Sæther og Yvette Adrichem. FOTO: Privat

Viser fram lokal kunst på Framheim

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer