LAGKONKURRANSE, MENN: Vanylven FK til venstre tok andreplassen, medan topplasseringa gjekk til Stao Nao Pao, eit lag med løparar frå Høgskulen i Sogndal, og lokal motbakkehelt Ole-Petter Storeide (med caps i midten) som tok med seg gjengen til heimlege trakter for høvet. Vinnarlaget konkurrerte særleg mot det andre studentlaget, Børsen Rett Opp.
LAGKONKURRANSE, MENN: Vanylven FK til venstre tok andreplassen, medan topplasseringa gjekk til Stao Nao Pao, eit lag med løparar frå Høgskulen i Sogndal, og lokal motbakkehelt Ole-Petter Storeide (med caps i midten) som tok med seg gjengen til heimlege trakter for høvet. Vinnarlaget konkurrerte særleg mot det andre studentlaget, Børsen Rett Opp.

Resultat: Blåfelden rett opp

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer