DEL AV BEREDSKAP: I tillegg til det vanlege arbeidet ved kjøkenet, har dei tilsette også ansvaret for å sørgje for at lagera av basisvarer er stort nok til minst å stå for matforsyning til to hundre personar i sju døgn. Dei forsikrar oss om at sjølv bløtkake skal kunne ordnast utan vanskar. Her ser vi fire av dei sju tilsette. Frå venstre: Alf Inge Kvamme, Solgunn Moen, Mila Ekrem og Hanne Fiskaa Øren.
DEL AV BEREDSKAP: I tillegg til det vanlege arbeidet ved kjøkenet, har dei tilsette også ansvaret for å sørgje for at lagera av basisvarer er stort nok til minst å stå for matforsyning til to hundre personar i sju døgn. Dei forsikrar oss om at sjølv bløtkake skal kunne ordnast utan vanskar. Her ser vi fire av dei sju tilsette. Frå venstre: Alf Inge Kvamme, Solgunn Moen, Mila Ekrem og Hanne Fiskaa Øren.

Matberedskapen i dei beste hender

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer