FRENDAR fyllte det store kyrkjerommet med mannskorsong på ein gripande måte søndag under dirigent Rolf Aasevik Dyb (lengst t.v.) si leiing. Fleire hadde solistoppgåver: Paul Sindre Vedeld (i framgrunnen t.h.), Per Knardal (fremste rekkje lengst t.h.) og Petter Bondhus (bakre rekkje, lengst t.h.). Jostein Nordvik (midtre rekkje, lengst t.h.) batt programmet saman.
FRENDAR fyllte det store kyrkjerommet med mannskorsong på ein gripande måte søndag under dirigent Rolf Aasevik Dyb (lengst t.v.) si leiing. Fleire hadde solistoppgåver: Paul Sindre Vedeld (i framgrunnen t.h.), Per Knardal (fremste rekkje lengst t.h.) og Petter Bondhus (bakre rekkje, lengst t.h.). Jostein Nordvik (midtre rekkje, lengst t.h.) batt programmet saman.

For 20 år sidan: Mektig og vakkert

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer