SPARELYS-GASELLER: Bak frå venstre  Per Arne Nygård, Geir Kristian Thunem, Pier Paolo Piacentini, Jeffrey Michael Roussel , Per Gunnar Lundehaug, Magne Sandvik, Hamish Fraser, Magnus Liaskar. Framme: Inge Nordaune Hasz, Pedro Claramunt, Tor Emil Norheim, Petter André Morseth. IkkJe til stades av fast tilsette: Frank Robert Raudøy, Frank-Arne Taklo, Roy Olav Grini.
SPARELYS-GASELLER: Bak frå venstre Per Arne Nygård, Geir Kristian Thunem, Pier Paolo Piacentini, Jeffrey Michael Roussel , Per Gunnar Lundehaug, Magne Sandvik, Hamish Fraser, Magnus Liaskar. Framme: Inge Nordaune Hasz, Pedro Claramunt, Tor Emil Norheim, Petter André Morseth. IkkJe til stades av fast tilsette: Frank Robert Raudøy, Frank-Arne Taklo, Roy Olav Grini.

To gasellebedrifter i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer