KARTSTUDIE: Frå venstre: Rådgjevar grunnerverv Sandra Alnes, planprosjektleiar Kristin Fostervold og byggeleiar Andreas Bergby frå Statens Vegvesen studerer framlegg til endringar i reguleringsplan med grunneigar Jan Egil Nybø, kommunalsjef Helge Kleppe og grunneigarrepresentant Åse Kolgrov i det som vart kalla positiv og løysingsorientert samtale.
KARTSTUDIE: Frå venstre: Rådgjevar grunnerverv Sandra Alnes, planprosjektleiar Kristin Fostervold og byggeleiar Andreas Bergby frå Statens Vegvesen studerer framlegg til endringar i reguleringsplan med grunneigar Jan Egil Nybø, kommunalsjef Helge Kleppe og grunneigarrepresentant Åse Kolgrov i det som vart kalla positiv og løysingsorientert samtale.

Gangveg på Tunheim eit steg nærare

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer