KUNSTUTSTILLING: Torill Marie Kvasnes Bernatek, i midten, og Marit Myklebust, til høgre, frå Vanylven kunstlag er klare for å ta imot publikum i kommunestyresalen denne helga. Dette er første utstillinga dei har på tre år. Ein av dei som tidleg dukka opp for å få med seg utstillinga, var Grete S. Myklebust, som også har vore med i kunstlaget tidlegare.
KUNSTUTSTILLING: Torill Marie Kvasnes Bernatek, i midten, og Marit Myklebust, til høgre, frå Vanylven kunstlag er klare for å ta imot publikum i kommunestyresalen denne helga. Dette er første utstillinga dei har på tre år. Ein av dei som tidleg dukka opp for å få med seg utstillinga, var Grete S. Myklebust, som også har vore med i kunstlaget tidlegare. FOTO: Tanja Anett Thunem

Vanylven kunstlag med kunstutstilling denne helga

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer