VALKAMP: Stortingsvalet nærmar seg, og tysdag vitja denne gjengen frå KrF Vanylven. Her ser vi dei utanfor Rovde Møbel & Design, før dei tok turen vidare til Prodtex på Fiskåholmen. F.V: Øystein Blom (Vanylven KrF), Harry Valderhaug (førstekandidat for Møre og Romsdal KrF), Magne Supphellen (sentralstyremedlem i KrF), Jon Steinar Kjøllesdal (rådgjevar) og Steinar Reiten (stortingsrepresentant for Møre og Romsdal KrF).
VALKAMP: Stortingsvalet nærmar seg, og tysdag vitja denne gjengen frå KrF Vanylven. Her ser vi dei utanfor Rovde Møbel & Design, før dei tok turen vidare til Prodtex på Fiskåholmen. F.V: Øystein Blom (Vanylven KrF), Harry Valderhaug (førstekandidat for Møre og Romsdal KrF), Magne Supphellen (sentralstyremedlem i KrF), Jon Steinar Kjøllesdal (rådgjevar) og Steinar Reiten (stortingsrepresentant for Møre og Romsdal KrF). FOTO: Fredrik Bakke

KrF på valkampbesøk i Vanylven:

Nærings- og familiepolitikk hand i hand

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer