BARSELTREFF: Helsestasjonen inviterte til barseltreff med fysioterapeut Ingunn Botnmark på Vårsolstova denne veka. Håpet er at ein får til vidare treff i bygget, og mødrene fortel at det er kjekt å møte andre med barn på same alder. Fremst til venstre sit Ine Helen Flister med Hanna. Vidare rundt sirkelen, med klokka, sit: Karolina Støvreide med Cora Margrethe, Ingunn Botnmark, Marita Wedlog med Johannes, Sandra Drage med Ruben, Anna Jarzabek med Timon sovande i bilstolen, Malin Honningsvåg med Kaja og Emma Høie Kjøde med Frida.
BARSELTREFF: Helsestasjonen inviterte til barseltreff med fysioterapeut Ingunn Botnmark på Vårsolstova denne veka. Håpet er at ein får til vidare treff i bygget, og mødrene fortel at det er kjekt å møte andre med barn på same alder. Fremst til venstre sit Ine Helen Flister med Hanna. Vidare rundt sirkelen, med klokka, sit: Karolina Støvreide med Cora Margrethe, Ingunn Botnmark, Marita Wedlog med Johannes, Sandra Drage med Ruben, Anna Jarzabek med Timon sovande i bilstolen, Malin Honningsvåg med Kaja og Emma Høie Kjøde med Frida. FOTO: Tanja Anett Thunem

Sjeldan pluss i folketalet for Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer