koronaball

To nye smittetilfelle i Vanylven – skal teste tilsette ved bedrift onsdag kveld

Kommuneoverlegen i Vanylven melder om to nye smittetilfelle med Covid-19 onsdag ettermiddag.

– Vi ventar fleire testsvar i løpet av kvelden. Desse to tilfella er knytt til ei større bedrift. Det er mistanke om fleire smitta då tilsette i dag har gått heim med symptom på luftvegsinfeksjon, skriv kommuneoverlege Cecilie Oppedal.

Onsdag kveld vert det organisert testing av tilsette for raskt å kunne kartleggje situasjonen.

– Testinga vert organisert i direkte kontakt med leiinga i bedrifta, og det er ikkje opna for testing av andre innbyggjarar i kveld. Ved luftvegssymptom ber ein om at de bestiller test på c19.no for testing i morgon, skriv Oppedal.

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer