ÅRAMSUNDET: Kommuneplan sin arealdel er lagt til rette for næringsområde ved Åramsundet. Grendalaget på Åram har meldt inn dette området, som er eigd av kommunen. Området har grunne sjøområde, som lett kan utfyllast. Grendalaget ser føre seg at utfylling bør forsette nordover for å optimalisere plassering og retning til ei djupvasskai, heiter det i framlegget.
ÅRAMSUNDET: Kommuneplan sin arealdel er lagt til rette for næringsområde ved Åramsundet. Grendalaget på Åram har meldt inn dette området, som er eigd av kommunen. Området har grunne sjøområde, som lett kan utfyllast. Grendalaget ser føre seg at utfylling bør forsette nordover for å optimalisere plassering og retning til ei djupvasskai, heiter det i framlegget.

Vanskeleg sak om massebruk

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer