STØTTAR BONDEOPPRØRET: Magnus Vik er dyreinteressert, har skaffa seg eigne geiter og hjelper gjerne til på gard på fritida. Han ville nok uansett likevel ikkje vorte bonde, men siktar seg inn på ei framtid i entreprenørbransjen. Her får han ei jordpotte med ukjent innhald, som skal verte eitkvart etande, av Steinar Arne Nordal under standen i Syvde onsdag.
STØTTAR BONDEOPPRØRET: Magnus Vik er dyreinteressert, har skaffa seg eigne geiter og hjelper gjerne til på gard på fritida. Han ville nok uansett likevel ikkje vorte bonde, men siktar seg inn på ei framtid i entreprenørbransjen. Her får han ei jordpotte med ukjent innhald, som skal verte eitkvart etande, av Steinar Arne Nordal under standen i Syvde onsdag. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

– Vår bekymring er framtida

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer