GJERDEVOLL: Driftsutvalet meiner ein bør pusse opp tome bustader og heller leige ut til andre, om ikkje behovet er til stades hos dei eldre.
GJERDEVOLL: Driftsutvalet meiner ein bør pusse opp tome bustader og heller leige ut til andre, om ikkje behovet er til stades hos dei eldre. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Kva skal skje med Gjerdevoll og vidaregåande?

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
3 år siden

FRP VILLE BERGE: Som dei fleste fekk med seg: Politikarane i Møre og Romsdal presterte å legge ned den vidaregåande skulen i Vanylven på grunn av pengeløyse med tilsynelatande stort underskot på bedrifta. Sidan viste det seg at dette var feil – i realiteten eit bra overskot. Framstegspartiet ved Sve ville berge avdelinga av Herøy vidaregåande i Syvde og foreslo å halde fram drifta frå hausten 2021, men dette ville ikkje dei andre partia vere med på. Vanylven ser ikkje ut til å vere så mykje verdt i andre partipolitiske auger. Så vanylvingar: Når lokalpolitikarane våre no må vri hjernene… Les mer »