Her frå 17. mai-feiringa i fjor på Slagnes.
Her frå 17. mai-feiringa i fjor på Slagnes. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Ordføraren skal i møte med Abid Raja: – Vi må rekne med ei annleis 17. mai-feiring også i år

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Endal, Heidi
Endal, Heidi
3 år siden

17. Mai feiring 2021 Då er 17. Mai programmet for festen begynt å ta form for dei minste. . rekna med 17.mai blir som i fjor???? men fest blir det!, har ikkje tenkt å la meg stoppe av det! i år tenkte eg å få 17.mai underholdning filma, og lagt ut på face/You Tube 17.Mai. hadde våre kjekt å få med bygdefolket, også utenom bygda , til å bidra med underholdning. Har du eit solonr, spela trekkspel, KAN og spele fele, har eit songprogram, ( Elvis feks). , vil du spele eit instrument, holde ei tale , framføre eit lite… Les mer »