UNIKE STEINAR: Om lag slik ser ein føre seg å lage steinane som vil verte selde til eit minne om bygginga av Stad skipstunnel. Om du er rask og set deg på liste, kan du få kjøpe stein i stor eller lita utgåve. ILLUSTRASJON: Vanylven Utvikling
UNIKE STEINAR: Om lag slik ser ein føre seg å lage steinane som vil verte selde til eit minne om bygginga av Stad skipstunnel. Om du er rask og set deg på liste, kan du få kjøpe stein i stor eller lita utgåve. ILLUSTRASJON: Vanylven Utvikling

Kjøp minnestein frå tunnelen

– Vi tenkjer oss at dei minste steinane vil verte selde for 500 kroner

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Landsverk, Thomas
Landsverk, Thomas
3 år siden

Og idag er det 1.April????????

Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
3 år siden

Visst var det ein aprilspøk, men ein kreativ sådan det kan spinnast vidare på-, Ein kan til dømes legge ut steinar langs bilvegen til dømes frå Fiskå og Bryggja med visse mellomrom til Kjøde som fortel kor langt det er att til tunnelholet.