STORT UTVAL: Oddvin og Inger Kragset driv Joker Åram. Ei krambu av gamlesorten, der du finn det meste, også kle. Avdelinga Occo Paris er eigd av Terje, bror til Oddvin, og trekkjer mykje folk til butikken. – Vi må ha noko som dreg folk hit. Om sommaren er det fleire som kjem innom butikken for å sjå på kle etter at dei har vore på Hakallegarden, seier Inger.
STORT UTVAL: Oddvin og Inger Kragset driv Joker Åram. Ei krambu av gamlesorten, der du finn det meste, også kle. Avdelinga Occo Paris er eigd av Terje, bror til Oddvin, og trekkjer mykje folk til butikken. – Vi må ha noko som dreg folk hit. Om sommaren er det fleire som kjem innom butikken for å sjå på kle etter at dei har vore på Hakallegarden, seier Inger. FOTO: Tanja Anett Thunem

Serie - eitt år med korona:

Butikklivet i koronatider

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer