STORLØFT: Styret i Fiskå ungdomslag og leiar Håkon Brudevik tek her i mot jubileumsgåve frå Sparebanken Møre til nye stolar i amfiet i 2019. Då var tanken å skifte ein del av stolane. No vert det millionsatsing med å fornye heile amfiet. Styret er elles uforandra med f.v: Inger-Lise Rusten, Therese Raudøy, Håkon Brudevik, Sondre Nybø og Randi Aarønæs. Fremst: Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre.
STORLØFT: Styret i Fiskå ungdomslag og leiar Håkon Brudevik tek her i mot jubileumsgåve frå Sparebanken Møre til nye stolar i amfiet i 2019. Då var tanken å skifte ein del av stolane. No vert det millionsatsing med å fornye heile amfiet. Styret er elles uforandra med f.v: Inger-Lise Rusten, Therese Raudøy, Håkon Brudevik, Sondre Nybø og Randi Aarønæs. Fremst: Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre. FOTO: Arkiv/Vidar Parr

Fiskå frilynde ungdomslag

Klare for storløft

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer