TILFLUKTSROM: Mange av dei om lag 20 000 tilfluktsromma i Norge vert i dag nytta som lager, slik som dette på Fiskå skule. Dette er innafor lova, som seier at dei kan nyttast til eit kvart føremål under fred, under føresetanad at det ikkje går ut over rommet si beskyttande evne, og at det er mogeleg å klargjerast som tilfluktsrom i løpet av 72 timar.
TILFLUKTSROM: Mange av dei om lag 20 000 tilfluktsromma i Norge vert i dag nytta som lager, slik som dette på Fiskå skule. Dette er innafor lova, som seier at dei kan nyttast til eit kvart føremål under fred, under føresetanad at det ikkje går ut over rommet si beskyttande evne, og at det er mogeleg å klargjerast som tilfluktsrom i løpet av 72 timar. FOTO: Tanja Anett Thunem

Ingen varslingsanlegg og få tilfluktsrom:

Slik er beredskapen i Vanylven

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer