JULEKONSERT: Koret FRAM skal ha digital julekonsert i år, og øver på julesongar. Lengst bak står Linnea Ytrøy Vikebakk og Victoria Sjåstad. Framfor, frå venstre, ser vi Julian Endal Slagnes, Anna Sivertstøl, Lorine Jensen, Romeo Frank Endal Slagnes og Emma Sofie Skorge. Framme sit dirigent Heidi Endal og Alissa Slagnes. Helena Kristi Berge er også med i koret, men var ikkje til stades under fotograferinga.
JULEKONSERT: Koret FRAM skal ha digital julekonsert i år, og øver på julesongar. Lengst bak står Linnea Ytrøy Vikebakk og Victoria Sjåstad. Framfor, frå venstre, ser vi Julian Endal Slagnes, Anna Sivertstøl, Lorine Jensen, Romeo Frank Endal Slagnes og Emma Sofie Skorge. Framme sit dirigent Heidi Endal og Alissa Slagnes. Helena Kristi Berge er også med i koret, men var ikkje til stades under fotograferinga. FOTO: Tanja Anett Thunem

Koret Fram feirar ti år med julekonsert:

Feirar ti år med direktesendt konsert

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer