INTERESSERT: Magne Vik frå A.M. Vik, som er inne på eigarsida, synst det var interessant å ta nærare i augesyn litt av det som konkret skjer på produksjonssida. Her er han, sonen Tobias og Hallvard Hånes i samtale med styreleiar Øystein Blom og dagleg leiar Paul Sindre Vedeld.
INTERESSERT: Magne Vik frå A.M. Vik, som er inne på eigarsida, synst det var interessant å ta nærare i augesyn litt av det som konkret skjer på produksjonssida. Her er han, sonen Tobias og Hallvard Hånes i samtale med styreleiar Øystein Blom og dagleg leiar Paul Sindre Vedeld. FOTO: Ole Magne Kvalsvik

Nyvinning på maskinsida for Rovde Møbel & Design

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Brenne, Kjell
Brenne, Kjell
3 år siden

Rovdestrandingane imponerer med si optimistiske satsing og tiltaksevne. Slike «gutter» det vil Vanylven ha! Alt godt vidare!