KLARE FOR OPPDRAG: Med denne nye hjulbåra vert det endå lettare å ta seg fram i terrenget for Vanylven Røde Kors Hjelpekorps.  Frå venstre ser vi leiar av hjelpekorpset Tone Drage Sørdal, Steinar Nordal, Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre, operativ leiar i hjelpekorpset Arvid Brandal Snuruås og Trond Borg. På båra ser vi leiar av Vanylven Røde Kors, Oddbjørg Vik Nordal.
KLARE FOR OPPDRAG: Med denne nye hjulbåra vert det endå lettare å ta seg fram i terrenget for Vanylven Røde Kors Hjelpekorps.  Frå venstre ser vi leiar av hjelpekorpset Tone Drage Sørdal, Steinar Nordal, Sissel Kragset Vik frå Sparebanken Møre, operativ leiar i hjelpekorpset Arvid Brandal Snuruås og Trond Borg. På båra ser vi leiar av Vanylven Røde Kors, Oddbjørg Vik Nordal. FOTO: Fredrik Bakke

Fekk Teft-midlar til å kjøpe hjulbåre:

– Vi håpar vi ikkje får bruk for ho

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer