VANN SANDE-CUP: Vanylven FK sitt lag i Sande-cup. Bak frå venstre: Jon -Krister Nordal Ulvestad, Kent-Olav Brenne, Martinus Krøvel, Elias Bugjerde, Anders Bellen, Magnus Vik, Øyvind Myklebust og trenar Ole Per Kragset.

Framme: Andy Brenne, Benjamin Røys, Christoffer Røys, Jonathan Vaksdal, Birk Sætre og Isak Gjøsdal.

På laurdag var også disse med: Per Gunnar Lundehaug, Stian Bellen, Thomas Årvik, Carl Even Grande, Mathias Skott-Grande
VANN SANDE-CUP: Vanylven FK sitt lag i Sande-cup. Bak frå venstre: Jon -Krister Nordal Ulvestad, Kent-Olav Brenne, Martinus Krøvel, Elias Bugjerde, Anders Bellen, Magnus Vik, Øyvind Myklebust og trenar Ole Per Kragset. Framme: Andy Brenne, Benjamin Røys, Christoffer Røys, Jonathan Vaksdal, Birk Sætre og Isak Gjøsdal. På laurdag var også disse med: Per Gunnar Lundehaug, Stian Bellen, Thomas Årvik, Carl Even Grande, Mathias Skott-Grande FOTO: Julianne Midtbø

Vanylven FK vann Sande-cup

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer