Og her er dei - med god geografisk spreiing frå venstre og rundt bordet: Ann Kristin Aaland med Tonje (Sylte), Tone Lillebø med Victoria (Slagnes), Wenche Modalen med Siren (Åheim), Mechelle Storeide med Morgan Elias (Fiskå), Maria Vaksdal med Samuel (Åram), Sølvi Erviksæter Sjåstad med Ola (Syvde) og Lena Landsverk Sande med Reidar (Almklovdalen).
Og her er dei - med god geografisk spreiing frå venstre og rundt bordet: Ann Kristin Aaland med Tonje (Sylte), Tone Lillebø med Victoria (Slagnes), Wenche Modalen med Siren (Åheim), Mechelle Storeide med Morgan Elias (Fiskå), Maria Vaksdal med Samuel (Åram), Sølvi Erviksæter Sjåstad med Ola (Syvde) og Lena Landsverk Sande med Reidar (Almklovdalen). FOTO: Vidar Parr

For 20 år sidan:

Samla for første gong

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer