MØTE: Det siste kommunestyremøtet før sommaren hadde 17 av 21 representantar til stades.
MØTE: Det siste kommunestyremøtet før sommaren hadde 17 av 21 representantar til stades.

Gjekk for sal av Gjerdevoll

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Haugen, Elisabeth Lauvstad
Haugen, Elisabeth Lauvstad
7 måneder siden

Eg ser at det vert vist til at «fleire» etterlyser ein plan for vedlikehald av kommunale bygg. Dette var det 1. spørsmålet i spørjetimen frå FrP, som oppfølging til vårt verbalframlegg i budsjettmøtet i des 2022 om nettopp å få ein konkretisert plan på plass om vedlikehald av kommunale bygg og veg. Det at fleire etterkvart i møtet også etterlyser ein slik plan er bra, men dette hadde kommunedirektøren svart ut tidlegare i møtet.