MØTE: Det siste kommunestyremøtet før sommaren hadde 17 av 21 representantar til stades.
MØTE: Det siste kommunestyremøtet før sommaren hadde 17 av 21 representantar til stades.

Gjekk for sal av Gjerdevoll

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Haugen, Elisabeth Lauvstad
Haugen, Elisabeth Lauvstad
10 måneder siden

Eg ser at det vert vist til at «fleire» etterlyser ein plan for vedlikehald av kommunale bygg. Dette var det 1. spørsmålet i spørjetimen frå FrP, som oppfølging til vårt verbalframlegg i budsjettmøtet i des 2022 om nettopp å få ein konkretisert plan på plass om vedlikehald av kommunale bygg og veg. Det at fleire etterkvart i møtet også etterlyser ein slik plan er bra, men dette hadde kommunedirektøren svart ut tidlegare i møtet.