PREMIERE: Frå i dag får publikum i litteraturbåten Epos møte Ylva og villgeitene i ny drakt, når denne gjengen legg ut på turné. Frå venstre: Adele Lærum Duus (regi), Thomas B. Brandt (teknikk) og skodespelarar Katrine Lovise Øpstad Fredriksen og Lina Taule Fjørtoft. 
Innfelt ser vi forfattar Hilde Myklebust som feira premiera i lag med geita Lykle.
PREMIERE: Frå i dag får publikum i litteraturbåten Epos møte Ylva og villgeitene i ny drakt, når denne gjengen legg ut på turné. Frå venstre: Adele Lærum Duus (regi), Thomas B. Brandt (teknikk) og skodespelarar Katrine Lovise Øpstad Fredriksen og Lina Taule Fjørtoft.  Innfelt ser vi forfattar Hilde Myklebust som feira premiera i lag med geita Lykle. FOTO: Privat

Premiere på litteraturbåten Epos i dag:

Ylva i ny, musikalsk drakt

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer