INVESTERING: Nærare sytti tusen kroner har denne roboten kosta, som no kanskje vil få namnet Sissel? I alle fall kunne banksjef Sissel Kragset Vik sist veke gje beviset på at Sparebanken Møre sponsar klipparen til nestleiar Alexander Brekke. Bak ser vi frå venstre: Mindor Gjerde, Tor Inge Nygård og Jon Tore Sætre frå styret.
INVESTERING: Nærare sytti tusen kroner har denne roboten kosta, som no kanskje vil få namnet Sissel? I alle fall kunne banksjef Sissel Kragset Vik sist veke gje beviset på at Sparebanken Møre sponsar klipparen til nestleiar Alexander Brekke. Bak ser vi frå venstre: Mindor Gjerde, Tor Inge Nygård og Jon Tore Sætre frå styret.

Nye klipparar gir ny tid for golfklubben

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

1 Kommentar
Eldste
Nyeste Mest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Endal, Heidi
Endal, Heidi
1 år siden

godt vi har Svastuen, som kan yte service og finne gode løysninga ! og godt det blir handla lokalt 👏👏