ELG: Øyvind Elgenes har hatt stor suksess også som soloartist etter tida i Dance with a stranger. Neste fredag kjem han til Dalsfjorden i lag med musikarane Kyrre Sætran – bass/vokal, Trond Helge Johnsen – gitar/vokal og Freddy Bolsø – trommer/perkusjon, Inge Bævre el.gitar/vokal. Eit eventuelt overskot av konserten går til Ukraina melder arrangørane.
ELG: Øyvind Elgenes har hatt stor suksess også som soloartist etter tida i Dance with a stranger. Neste fredag kjem han til Dalsfjorden i lag med musikarane Kyrre Sætran – bass/vokal, Trond Helge Johnsen – gitar/vokal og Freddy Bolsø – trommer/perkusjon, Inge Bævre el.gitar/vokal. Eit eventuelt overskot av konserten går til Ukraina melder arrangørane.

Elg i Dalsfjorden

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer