AKTØRANE frå niande og tiande klasse ved Åheim Skule. Bak frå venstre: Roald Hatlegjerde, Kaja Bøstrand, Jonas Berge, Emilie Morseth-Fraser, Andrea Aahjem, Andy Brenne, Konrad Andruszkiewicz, Lasse Haugen. I midtrekka frå venstre:Noah Hellebust, Kasper Kriken, Magnus Hellebust. Framme frå venstre:  Tuva Borg, Ingrid Sylte, Ine Berget.
AKTØRANE frå niande og tiande klasse ved Åheim Skule. Bak frå venstre: Roald Hatlegjerde, Kaja Bøstrand, Jonas Berge, Emilie Morseth-Fraser, Andrea Aahjem, Andy Brenne, Konrad Andruszkiewicz, Lasse Haugen. I midtrekka frå venstre:Noah Hellebust, Kasper Kriken, Magnus Hellebust. Framme frå venstre: Tuva Borg, Ingrid Sylte, Ine Berget.

Fengande 50-talshistorie i moderne og lokalt tilpassa drakt

Kommentarer

Abonnér
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer